Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Înscriere Faberlic România Campania 15

Înscriindu-vă în sistemul Faberlic prin formularul de mai jos veți avea parte doar de beneficii unice, fie că dorești să devii doar client pentru consum propriu, sau reprezentant ca să revinzi produse, ori lider care să-și construiască propria rețea.

Nume și prenume:

Telefon:

Email:

Data de naștere (zi, lună, an):

Adresa de corespondență:

Județ /Sector:

Localitate:

Stradă, număr, bloc, scară, etaj, apartament:

Prin confirmarea completării formularului confirmaţi acceptarea termenilor Faberlic şi a politicilor de livrare şi retur Faberlic precum si confirmarea Regulamentului privind protectia datelor personale.


Faberlic România v-a pregătit și un cadou de bun venit pe care îl puteți obține în doar 2 pași simpli:

1. Comandă produse de minim 120 lei din Catalogul Faberlic actual Nr 15 (02-22 octombrie 2017)
2. Revino cu comandă în perioada catalogului Faberlic Nr 16 (23.10-05.11.2017) și primești cadou la alegere apă de toaletă volcano sau apă de parfum O Ferique Emotionelle.
Faberlic Romania c15

Încă o promoție de neratat! Comandă produse din catalogul Faberlic Nr 15 de minim 80 lei și vei primi un voucher de 50% reducere pe care îl vei putea folosi în perioada catalogului următor la orice produs cosmetic, parfumuri sau îngrijirea casei (fără detergenți de rufe)
Faberlic Romania Oferte C15

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply