Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Înscriere Faberlic România Campania 14

Înscrierea ca și client, reprezentant și/sau lider Faberlic România se face completând formularul de mai jos.

Înscrie-te la Faberlic în perioada campaniei 14 (18 octombrie până în 1 octombrie 2017) și ai parte de beneficii unice după cum urmează:
1. Efectuează prima comandă de minim 96 lei tot în campania 14 și pe lângă reducere de 20% față de prețul de catalog, primești cadou în această comandă detergent pentru țesăturile din lână și țesături delicate.
2. Comandă produse de minim 80 lei în campania 15 (2-22 octombrie 2017) și ai 20% reducere la prețul de catalog, plus cadou în acestă comandă, înălbitor cu oxigen.

Nume și prenume:

Telefon:

Email:

Data de naștere (zi, lună, an):

Adresa de corespondență:

Județ /Sector:

Localitate:

Stradă, număr, bloc, scară, etaj, apartament:

Prin confirmarea completării formularului confirmaţi acceptarea termenilor Faberlic şi a politicilor de livrare şi retur Faberlic precum si confirmarea Regulamentului privind protectia datelor personale.

Iar suprizele nu se opresc aici! În fiecare din campaniile următoare dacă efectuați comenzi de 199 lei primiți un set de produse la 23,99 lei, iar dacă efectuați comenzi de 399 lei prețul setului va fi de 7,99 lei.

Faberlic Client VIP

Dacă ești o persoană ambițioasă și dorești mai multe avantaje, te invit în clubul VIP pentru câștiguri suplimentare. Iată ce condiții sunt necesare de îndeplinit:

Condiție pentru VIP: Comanzi produse de 100 puncte într-o campanie.
Avantaje:
– la alegere un produs din gama de îngrijire/înfrumusețare cu 70% reducere din catalogul curent
– 10 testere la alegere cu 50% reducere
– 10 cataloage din campania următoare cu 50% reducere

Iar acesta este doar începutul întrucât Clubul VIP îți oferă în total 8 nivele cu avantaje unice. Vezi aici toate detaliile.

10 Scor Total
Înscriere Faberlic Campania 14

Cadouri unice daca te inscrii si realizezi prima comanda in perioada campaniei 14.

Beneficiile campaniei 14
10
User Rating: Be the first one!
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply