Faberlic – Elixir pentru par cu ulei de amla

ulei amla Faberlic
Uleiul de Amla, un ulei foarte putin cunoscut sau folosit in Occident, este folosit de catre indience sau asiatice pentru a se bucura de un par lung si puternic. Dar acum il poti gasi si in cel mai recent catalog Faberlic in cel mai pretios si mai benefic elixir pentru par.

Amla este un fruct foarte bogat in aminoacizi si vitamina C, dar si in apa, in flavoinoizi, antioxodanti, proteine si minerale. Adica de absolut orice are nevoie parul tau pentru a creste si pentru a se restructura. Cu alte cuvinte, cu o inscriere Faberlic, vei beneficia de cel mai bun elixir care va fortifia si va hidrata parul.

In plus, uleiul de Amla este cel mai bun atunci cand vine vorba despre caderea parului. Poate incetini albirea parului si trata problemele legate de scalp precum mancarimile sau uscaciunea scalpului.

Care sunt deci proprietatile uleiului de Amla de care trebuie sa incepi sa profiti numaidecat?
– reduce caderea parului.
– impiedica despicarea varfurilor.
– poate mari masa si volumul capilar.
– poate stimula scalpul si cresterea parului prin intarirea radacinilor.
– poate defini buclele.
– vine cu un plus de stralucire pentru parul tern.

Pentru un par mai puternic si mai frumos, este de ajuns daca aplici cateva picaturi pe par, pe varful umed sau uscat. Uleiul va degaja cel mai frumos parfum si cel mai imbatator pentru un par sublim care sa devin atuul tau numarul unu in materie de seductie.

Poate sa fie folosit si pentru a masa parul sau sa fie aplicat si lasat sa actioneze inainte de spalarea parului.

Cel mai bine pastrat secret al indiencelor este acum la indemana ta cu o comanda Faberlic. Un remediu aproape miraculos pentru un par sublim si lung, plin de volum si de stralucire.

Sursa imagine: Catalog Faberlic NR 14