Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Despre

Faberlic are un istoric în domeniul producției de cosmetice încă din anul 1997, iar în 2005 s-a lansat și pe piața internațională.

În România se va lansa în luna iunie a acestui an, iar paleta de produse diversificată va include atât game de produse accesibile, cât și game de produse de lux.

De ce Faberlic?

În primul rând, așa cum am spus mai sus, Faberlic activează în domeniul producției și ca urmare are propriile linii de dezvoltare și producție.

Astfel, spre deosebire de alte companii care intermediază (cumpără mai ieftin de la un producător și revând mai scump), Faberlic vă oferă ocazia să cumpărați produse de la sursă, fără adaosuri ale intermediarilor.

Mișcarea ecologistă

Faberlic s-a implicat în mișcarea ecologistică și ca urmare, în perioada 2010-2014 cu ajutorul companiei și a echipei de voluntari s-au plantat 10 milioane de pomi.

Având în vedere că la nivel global au luat amploare scandalurile despre tăieri de păduri, încălzire globală, nu pot decât să aplaud și să susțin implicarea companiei Faberlic în mișcarea ecologistă.