Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

De ce sa alegi un piling chimic cu acizi AHA

Faberlic Romania peeling
Cei mai apreciati activi din cadrul produselor cosmetice bio si naturale, acizii AHA se regasesc de acum inainte si in programul de ingrijire Faberlic ABC- Piling. Acizii AHA sunt acizi naturali de zahar extrasi din fructe sau din plante.

Acidul glicolic este cel care se extrage din trestia de zahar, acidul malic din mere si struguri iar acidul citric din lamaie si din portocala.

Acizii AHA sunt cei mai buni pentru ingrijirea tenului deoarece sunt activi cosmetici cunoscuti pentru efectul lor antirid, exfoliant, fiind cei mai buni pentru stimularea reinnoirii celulare cutanate, dar si pentru estomparea ridurilor si petelor pigmentare care apar odata cu inaintarea in varsta.

Cu alte cuvinte, un piling chimic cu acizi AHA din cel mai recent catalog Faberlic Romania este cel care ca face adevarate minuni pentru piele.

Sunt cei care vor reda stralucirea tenului ten sau obosit, care pot netezi imperfectiunile de suprafata si care pot diminua in profunzime ridurile pentru ca tenul sa arate mai mult decat perfect.

In plus, acizii grasi AHA au o actiune exfolianta deci vor elimina impuritatile, evacuand celulele moarte si reactivand procesul de reinnoire celulara.

Cu alte cuvinte, descuamarea provocata de acizii AHA va provoca o reinnoire celulara mai rapida decat in cazul altor produse, va echilibra pH-ul pielii, va atenua problemele legate de acnne si de sebum si va ameliora structura celulara epidermica.

Pielea va respira deci mai bine dupa ce vei folosi pilingul chimic cu acizi AHA de la Faberlic iar deseurile si toxinele se vor putea elimina mult mai usor.

Cui se potrivesc acizii AHA? Care sunt persoanele care se pot bucura de o inscriere Faberlic si de cel mai bun piling chimic pe baza de acizi AHA?
– persoanele cu un ten gras sau acneic care au imperfectiuni ale fetei, pori dilatati sau un ten neregulat.
– persoanele cu un ten uscat sau tern, caruia ii lipseste stralucirea, cele care fumeaza de exemplu.
– persoanele cu o piele matura pentru a se bucura de actiunea sa anti-rid, stimuland productia de colagen si elastictitatea pielii.
– persoanele care vor sa previna orice problema legata de piele, intre 25-40 de ani.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply