Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Cosmetice Faberlic România

Cosmetice Faberlic România disponibile online. Cosmetice Faberlic România ce pot fi cumpărate după înscriere şi activare a contului în magazinul online. O ofertă bogată de cosmetice de calitate prezentate în fiecare campanie în cataloage în limba română. Un catalog cu aproximativ 300 de pagini disponibil şi în limba română. Fiecare campanie a acestei firme include, din vara 2017, un catalog în limba română. Broșură pe care o puteți consulta pe acest website. Peste 6000 de produse cosmetice şi alte sute din gama accesoriilor şi ale produselor vestimentare. Catalogul firmei este unul unic pentru ţara noastră. iar programul de cashback este de asemenea unic în România.

 Înscriere Faberlic România

O campanie durează de obicei 3 săptămâni şi ofertele sunt numeroase, tentante şi, mai ales, de calitate. Produsele cosmetice Faberlic sunt recunoscute în întreaga Europă pentru calitate. Sunt produse cosmetice prietenoase cu organismul iar firma are numeroase brevete ce impun calitatea şi produsele pe bază de oxigen. Cosmeticele pe bază de oxigen au de fapt la bază cercetările Faberlic. Ani de zile au fost făcute cercetări în laboratoare şi, mai ales, cosmetologi ruşi s-au implicat în aceste dezvoltări.

Cosmetice Faberlic România

Vorbim despre cosmetice Faberlic România. Despre produse de îngrijire unice din punctul de vedere al calităţii. Nu veţi găsi niciunde informaţii negative despre produsele cosmetice produse şi comercializate de această firmă cu anvergură multinațională. La aceste produse de calitate aveţi acces prin intermediul acestui website. Faberlic a integrat în România un sistem unic de cashback. Ceea ce presupune că, pentru fiecare comandă de minim 80 de lei, veţi primi un cashback. Cu alte cuvinte „bani înapoi” pe care îi primiţi în cabinetul personal pentru fiecare comandă achitată de minim 80 de lei.

Catalog Faberlic România Înscriere

Oferta Cosmetice Faberlic România

Oferta de produse cosmetice Faberlic România este unică pe piaţa de la noi din ţară. Sunt produse cosmetice de cea mai bună calitate, produse realizate în laboratoarele proprii ale firmei. Asta explică şi preţurile mici pentru produse de înaltă calitate. Cosmeticele pe bază de oxigen reprezintă vârful de produse din oferta acestei firme. Inovațiile aduse în acest domeniu, al cosmeticelor pe bază de oxigen, sunt unice. Pornind de la aceste produse Faberlic şi-a dezvoltat o gamă completă şi complexă de produse cosmetice. Produse cu ingrediente naturale extrem de prietenoase cu organismul uman.

În magazinul online găsiţi peste 6000 de produse. O ofertă ce include atât produse cosmetice cât şi accesorii sau haine şi încălțăminte. Ofertă bogată şi complexă la care aveţi acces doar după activare contului.

Comandă Faberlic Catalog România

Cashback Faberlic România

Sistemul cashback Faberlic este o inovație pentru sistemele de multilevel marketing din România (MLM). pe scurt, sistemul de recompensare cashback Faberlic porneşte de la ideea de bani primiţi înapoi pentru comenzile făcute. Pe scurt, acest program de recompensare are următoarele elemente:

– Orice comandă de minim 80 de lei este recompensată cu cashback.

– Cashback-ul este primit după achitarea comenzii şi îl găsiţi în cabinetul personal.

– Puteţi obţine un cashback de 15, 20 sau 26 la sută. Prima comandă beneficiază de un cashback de 15%. Prima comandă de minim 140 de lei beneficiază şi de un cadou.

– Cashback-ul poate fi utilizat pentru a achita 65% din valoare următoarei comenzi.

Catalog Faberlic în limba română

Un catalog Faberlic în limba română este editat pentru fiecare campanie. Iar o campanie durează în mod normal 3 săptămâni. Pentru absolut fiecare campanie, din iunie 2016, este editată şi o broşură Faberlic în limba română. Un catalog cosmetice cu peste 250 de pagini, de obicei în jur de 300 de pagini. Pe acest website veţi putea consulta broşura în format online.

Catalogul conţine ofertele de campanie, reducerile de campanie dar şi promoţiile speciale. iar aceste oferte sunt valabile strict pe perioada de valabilitate a broşurii. După înscriere Faberlic veţi primi un mentor. Acesta o să vă ajute cu sfaturi şi cu informaţii dacă aveţi nevoie. Tot mentorul din echipa Faberlic România o să vă trimită catalogul gratuit după ce vă activaţi contul.

Catalog Faberlic România

Catalogul Faberlic pentru România îl puteţi consulta permanent pe acest website. Avem o pagină dedicată pe care este actualizat permanent acest catalog cosmetice în format online. Oferta din acest catalog cosmetice este absolut identica cu cea din catalogul tipărit. Catalogul Faberlic intra în vigoare într-o zi de luni potrivit calendarului de campanii pentru această firmă.

La înscrierea urmată de activarea contului veţi primi de la mentor un catalog gratuit. Această ofertă este valabilă doar şi numai pentru echipa Faberlic România. Pentru înscrierea în orice altă echipă, la un mentor din altă ţară: nu veţi primi consultanţă catalog şi susţinere.

Catalogul gratuit Faberlic nu este oferit de firmă. Această primă broşură pe care o primiţi este oferită, plătită chiar de mentor. Din acest motiv este necesar să vă activaţi contul pentru ca mentorul să vă identifice în reţea.

Comanda Faberlic România

Comanda Faberlic România se lansează exclusiv din cabinetul personal după ce vă activaţi contul. În primul pas al întocmirii comenzii veţi selecta din două opţiuni: plata cu cardul sau plata ramburs. Decideţi astfel dacă doriţi să achitaţi cu cardul bancar sau doriţi să achitaţi ramburs, la primirea comenzii.

Există aşadar două opțiuni de plată pentru comanda Faberlic: cu cardul bancar sau ramburs (achitare la primirea coletului). Ambele opţiuni au avantaje dar şi dezavantaje. Pentru lideri de reţea şi pentru persoanele care doresc să utilizeze cashback-ul cât mai repede este necesară plata cu cardul bancar.

Comanda Faberlic pleacă conform graficului de transport din Letonia, Riga. Sunt două transporturi pe săptămână. Funcţie de lansarea comenzii şi de transportul în care se încadrează comanda face până la client între 6 şi 12 zile.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply