Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Cum realizați o comandă cu plata ramburs (la livrare)

Pentru a efectua o comandă cu plata ramburs urmăriți acești pași foarte simpli:

1. Deschideți browserul și intrați pe site-ul www.faberlic.ro

2. În colțul din stângă-sus asigurați-vă că este selectată limba Română și țara România, ca în imaginea de mai jos:
birou Faberlic

3. Sus, în colțul din dreapta dați click pe butonul Acces și apoi introduceți datele de autentificare le-ați primit prin sms/email atunci când v-ați înscris.
Faberlic login

4. Tot sus, în colțul din dreapta, sub numele dumneavoastră este butonul Întocmește comandă pe care dați click și selectați opțiunea Comandă rapidă.
comanda Faberlic

 

5. Acum se va deschide un formular în care apare adresa dumneavoastră pe care vă rog să o verificați și să corectați eventualele greșeli, apoi mai jos selectați opțiunea DPD Ramburs Romania.
ramburs Faberlic

6. Apoi veți avea o căsuță de căutare unde puteți introduce numele sau codul fiecărui produs spre a-l adăuga în comandă. Unde sunt seturi promoționale de două sau mai multe produse ca în imaginea de mai jos se va introduce pe comandă codul fiecărui produs.

La acest pas, produsele apar cu preț întreg iar la pasul următor se vor aplica reducerile.
seturi Faberlic

7. După ce ați terminat de adăugat toate produsele dați click pe butonul Continuă întocmirea comenzii.
formular Faberlic

8. Acum apar câteva liste, iar cea mai importantă este cea cu promoții/reduceri. Dacă dați click pe listă se vor afișa promoțiile de care dispuneți. Dați click pe butonul Selectează produse
liste promotii Faberlic

9. La acest pas verificați dacă există mai multe subliste cu promoții. Am încercuit cu roșu unde sunt sublistele. După ce ați selectat promoțiile și cadourile, mai jos veți găsi totalul comenzii ca în imaginea de la punctul 8.
Lista Faberlic

10. Beneficiați de 20% reducere dacă totalul comenzii la preț de catalog este de minim 80 lei. Așadar suma de pe prima coloană, cea încercuită cu roșu trebuie să fie mai mare de 80 lei. Suma din a doua coloană, încercuită cu albastru reprezintă prețul după aplicarea reducerii.

11. Dacă ați verificat și totul este în ordine, veți putea finaliza comanda dând click pe butonul Confirmă comandă. În cazul în care apare mesajul Treceți la plata comenzii, îl puteți ignora. Comanda a fost înregistrată și nu mai trebuie să faceți nimic.
finalizare comanda Faberlic

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply