Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Faberlic România – cum se face o comandă cu plata prin card online

Faberlic România oferă și posibilitatea de a achita o comandă online folosind un card bancar, astfel încât să scapi de grija de a mai folosi cash la primirea coletului. Pașii sunt foarte simpli și îi găsiți mai jos. Întâi se întocmește comanda, apoi se încarcă banii de pe card în biroul virtual, și în final acești bani îi veți aloca comenzii.

1. După ce v-ați logat în cont aveți grijă să fie selectată regiunea România și limba Română, așa cum vedeți în imaginea de mai jos

birou Faberlic

2. Pentru a întocmi comanda, dați click pe butonul Întocmește comandă și selectați comandă rapidă. Apoi aveți opțiunea de a introduce pe comandă fiecare produs după denumire sau după codul de referință.
comanda Faberlic

3. Verificați cu atenție adresa de livrare și selectați DPD Express România. Apoi dați click pe continuă.
transport Faberlic

4. Pentru a beneficia de 20% reducere, trebuie să adăugați produse de minim 80 lei la valoare de catalog (suma încercuită cu roșu), iar suma încercuită cu albastru reprezintă suma cu reducere pe care o veți plăti pe produse. Dați click pe Confirmă comanda.
finalizare comanda Faberlic

5. În câteva secunde apare mesajul de confirmare că ați finalizat comanda. Suma care apare aici este totalul de plată ce include produsele la reducere plus taxele. Aceasta este suma pe care ulterior o veți plăti cu cardul. Dați click pe X ca să închideți această fereastră de confirmare.
final comanda Faberlic

6. Dați click pe butonul Cabinet personal pentru a reveni la meniul principal.
cabinet Faberlic

7. Dați click pe butonul Contul meu din meniul principal.
cont Faberlic

8. Din lista de mai jos cu terminale de plată trebuie să selectați Visa/Mastercard.
selectare card Faberlic

9. Aveți grijă la acest pas să fie selectată moneda RON (sau Euro dacă locuiești în străinătate), apoi introduceți suma totală a comenzii (produsele cu reducere plus taxe). Dacă nu v-ați notat suma, o veți găsi parcurgând pașii de mai jos.
plata card Faberlic

10. Acum banii au fost transferați de pe card în biroul virtual, iar de aici trebuie să-i alocăm comenzii. Așadar trebuie să ajungem iar la meniul principal și dăm click pe Cabinet personal.
cabinet Faberlic

11. Din meniu selectăm Comenzile mele pentru a vizualiza comanda pe care am întocmit-o mai devreme.
afisare comanda Faberlic

12. Comanda apare listată mai jos iar în dreptul ei găsim butonul Plătește, pe care dăm click.
plateste comanda Faberlic

13. Acesta este ultimul pas. Aici ar trebui să apară că aveți suficiente fonduri să achitați comanda și dați click pe Plătește pentru a finaliza plata comenzii.
plata comanda Faberlic

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply