Celulele stem, solutiile miraculoase antirid

antirid celule stem Faberlic
Cum ar fi sa incerci cele mai inovatoare si cele mai revolutionare produse penttru tenul tau? Despre ce vorbim? Despre produsele pe baza de celule stem, pe care cu o inscriere
Faberlic, le poti gasi in cel mai recent catalog Faberlic.

Produsele pe baza de celule stem sunt din ce in ce mai in voga si se spune despre ele ca sunt produse miraculoase pentru piele. Celulele stem reprezinta un teritoriu foarte strategic pentru domeniul cosmeticii, un teritoriu care este din ce in ce mai exploatat, mai ales atunci cand vine vorba despre creme.

Cremele concentrate pe baza de celule stem sunt cele care vor inversa procesul de imbatranire si care il vor combate. Vor preveni in acelasi timp procesul de imbatranire prematura datorita ingredientelor lor exclusive.

Formulele inovatoare ale cremelor pe baza de celule stem pot sa reduca in mod considerabil semnele inaintarii in varsta, pot ameliora aspectul tenului si textura sa, il vor hidrata foarte intens si ii vor reda in acelasi timp fermitatea.

Cremele de zi si de noapte pe baza de celule stem sunt deci solutiile miraculoase pentru pielea ta, cele care iti vor reintineri pielea si care o vor face sa fie cea mai stralucitoare.

Deci de ce ar trebui sa cauti si tu intr-un catalog Faberlic produsele pentru ten pe baza de celule stem sau sa incerci o inscriere Faberlic?

– pentru ca aceste celulele stem au cea mai mare putere atunci cand vine vorba despre regenerare.
– pentru ca sunt cele care pot asigura longevitatea celulelor.
– pentru ca pot ameliora aspectul pielii si o pot reintineri.
– pentru ca hidrateaza in profunzime epiderma.
– pentru ca nu lasa pielea sa devina flasca si ii reda fermitatea.
– pentru ca protejeaza epiderma de agresiunile exterioare, mai ales de razele UV.
– pentru ca pot estompa pungile de sub ochi.

Sursa poza: Catalog Faberlic, pagina 140