Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Parfum cadou pentru prima comandă la Faberlic

Un nou parfum cadou la înregistrare!
Faberlic cadou c15
În noul catalog „Faberlic” sunt prezentate două parfumuri îmbietoare: pentru El și pentru Ea. Parfumul floriental O Feerique Emotionelle cu accente fine, fructate este creat pentru sclipiri ale vieții pline de lumină, zâmbete și scantei din ochi.

Parfumul Volcano cu acorduri stridente, picante vă cuprinde asemeni unei flăcări mistuitoare din adâncurile pământului.

Alăturați-vă echipei „Faberlic” chiar acum și primiți cadou unul dintre aceste parfumuri noi!

1. Din 2 până în 22 octombrie, înregistrați-vă pe site-ul Faberlic și beneficiați de o reducere de 20%, la achiziționarea tuturor produselor.
2. Până la 22 octombrie, achitați o comandă, în valoare minimă de 119.89 RON* (conform prețurilor din catalog, fără a se lua în considerare comanda automată).
3. Din 23 octombrie până în 5 noiembrie alegeți-vă cadoul: unul dintre produsele noi ale catalogului N.15: apa de toaletă „Volcano” (3225) sau „O’Feerique Emotionelle” (3011), pe care trebuie să îl adăugați în comanda efectuată!

*Suma nu include taxele de serviciu și taxele de livrare a produselor.

Achiziționați produse în fiecare din următoarele 8 perioade ale catalogului „Faberlic” și achiziționați seturi de produse de top „Faberlic” la un prețuri super avantajoase, începând de la 7.89 RON!

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply